Machinetransporters Route Contact

Langzaam Verkeer Machinetransporters

 

Langzaam verkeer transporters worden gemaakt voor langzaam intern transport verkeer of voor langzaam weg verkeer. Alle langzaam verkeer machinetransporters worden ontworpen en gemaakt in onze vestiging in Raalte.

 

De interne transport uitvoeringen worden volgens uw eigen specificaties ontworpen en gemaakt waardoor er een passend maat product wordt aangeboden. Zo wordt de langzaam verkeer schamelwagen met huif uitgevoerd.  Beide zijden kunnen bij de schamelwagen worden voorzien van een schuifzeil wat het laden en lossen gemakkelijker maakt.

 

Voor het langzaam wegverkeer is er een machinetransporter leverbaar met een 7-tons landbouwas en wielen van 11.5 x 80 x 15.3 inch 10 Ply. Deze machinetransporter is voorzien van een 25 mm dikke houten antislipvloer, een reling op de zijkanten van ongeveer 22 centimeter hoog, oprijplanken, scharnierend en verschuifbaar aan de transporter, verlichting volgens de EEG norm, een volblad gegalvaniseerd chassis, een zwaar opklapbaar neuswiel in combinatie met een lage vloerhoogte van ca. 53 cm.

 

Voor meer informatie kunt u onze gegevens vinden op de contact pagina.